Het Buitenhuis

Algemeen
Prachtig landelijk wonen doet u in deze royale 2-onder-1 kapwoning met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 195 m2 en standaard 5 slaapkamers! Met dit type kiest u voor luxe, ruimte en vrijheid die u normaliter enkel gewend bent bij een vrijstaande woning. Een inpandige garage maakt dit gevoel compleet. In de afwerking is gekozen voor kunststof kozijnen, ideaal als u op zoek bent naar een onderhoudsarme woning. De woning wordt voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename warmteafgifte. Door het toepassen van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen worden deze woningen energieneutraal gebouwd en is het gebouw gebonden energiegebruik nihil. U kunt bij het kopen van deze energie neutrale woning bij de meeste banken tot wel € 25.000,- meer lenen en wordt er door diverse banken rentekorting verschaft.

Architectuur
De architectuur grijpt terug naar het Zeeuwse landschap met Walcherse boerderijen. Hierbij is de interpretatie van het gevoel van landelijk, groen en rustig wonen in hoofdvormen omgezet naar architectuur met een moderne uitstraling. In het type Buitenhuis is de nadruk gelegd op de verbinding binnen met buiten, direct zichtbaar bij binnenkomst door de bijzonder ruime woonkamer, met aan weerszijden raampartijen over de gehele breedte van de uitbouw. U bent hierdoor altijd verbonden met buiten, waarbij elke positie in de woonkamer/woonkeuken een unieke doorkijk biedt op het landschap.

Indeling

U betreedt de woning via een royale hal, welke toegang verschaft tot de woonkamer en woonkeuken met een speelse indeling. Met een breedte tot maar liefst 10 meter en in combinatie met de raampartijen zult u deze ruimte als enorm licht ervaren. De woonkamer is verbonden met de woonkeuken, waar alle ruimte wordt geboden voor bijvoorbeeld een kookeiland. Zelfs met een kookeiland is er door de omvang nog plek voor een grote eettafel met vrij uitzicht op uw tuin, wat ongetwijfeld een favoriete plek in uw woning wordt. 
De inpandige garage is ideaal te gebruiken als parkeerruimte voor uw auto, maar kan uiteraard ook toegepast worden voor diverse andere doeleinden. De interne verbinding van de garage naar de woning zorgt voor vele mogelijkheden van gebruik maar levert vooral ook het gemak van binnendoor.
De ruimte die op de begane grond ervaart, zult u ook ervaren op de verdiepingen. Want met 5 slaapkamers, is dit type onderscheidend in het geheel en biedt uitstekend ruimte voor een groot gezin. Geen 5 slaapkamers benodigd? Dan zijn deze lichte en ruime kamers ideaal te gebruiken als werk- of hobbykamer. De royale badkamer beschikt over voldoende ruimte voor meerdere indelingsmogelijkheden. De 2e verdieping biedt de mogelijkheid voor een 2e badkamer, wat de verdieping ideaal maakt voor een gezin met meerdere kinderen.

Voor deze woning neemt u contact op met Schinkel de Weerd (0118-460300)

Prijs

Eigenschappen

  • Alle woningen van dit type zijn verkocht.
Belangstelling tonen

Downloads

Deel via:

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Bereken je hypotheek

Stap 1: Hoeveel wil je lenen
 

Gewenste koopsom.

 

Hoeveel meerwerk wil je meefinancieren.

Volgende
Stap 2: Vul je inkomen in
 

Vul hier je bruto jaarsalaris in, inclusief vakantiegeld (meestal 8%). Je kunt dit zelf snel berekenen:
maandsalaris x 12 x 108%.

Vaste toeslagen (bijvoorbeeld ploegentoeslag) mag je hier bij optellen. Van variabele toeslagen (bijvoorbeeld winstuitkering, overwerk en provisie) mag je het gemiddelde bruto bedrag over de laatste 12 maanden (mits structureel) nemen.

Werk je zelfstandig? Vul dan de gemiddelde nettowinst van de afgelopen drie jaar in.

 

Het invullen van je geboortedatum is van belang bij de berekening van de premie voor de (vaak verplichte) overlijdensrisicoverzekering. Deze premie bepaalt mede de hoogte van je maandlasten.

 

Als je wilt dat het inkomen van je partner ook wordt meegenomen in de berekening, kun je dat hier aangeven.

Vorige
Volgende
Stap 3: Andere lasten of inkomsten
 

Financiële verplichtingen kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

Vorige
Volgende
Stap 4: Inbreng eigen middelen
Vorige
Regel je hypotheek online, snel en goedkoop.
Kom in contact met een adviseur en krijg direct inzicht in jouw mogelijkheden. Daarnaast kan je voor meer informatie naar de website van hypotheek24 gaan.

Overig aanbod

of

“Claverveld, Buitengewoon, groen wonen”

Contactpersonen Claverveld

Gemeente Vlissingen
Ontwikkelaar

Gemeente Vlissingen

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij

M2 Makelaars Vlissingen
Makelaar

M2 Makelaars Vlissingen