Duindoorn (Fase B en C)

Algemeen

Er zijn nog slechts twee woningen van het type Duindoorn beschikbaar: B14 en B17. Omdat de bouw start is ervoor gekozen deze woningen nu standaard uit te breiden met de volgende zaken:
- Een indeling op de verdieping met een overloop, kamer met dakvenster, technische ruimte en een ruimte waarbij aansluitingen zijn voorbereid voor het plaatsen van een 2e badkamer (toilet, wastafel, douche)
- Een vlizotrap naar de zolderverdieping. Deze zolder wordt dan voorzien van een smeervloer, lichtpunt en een schakelaar voor dit lichtpunt op de 1e verdieping.
- De deur naar de bijkeuken wordt verplaatst van de woonkamer naar de keukenzijde, zodat de woonkamer een langere wand krijgt zodat een televisie of kast eenvoudiger geplaatst kan worden.

Een energie neutrale bungalow met gelijkvloers woonprogramma waar heel erg lang in gewoond kan worden: dat zijn de levensloopbestendige woningen type Duindoorn van Zeeland Wonen! 

Kiest u voor Duindoorn, dan kiest u voor gemak en comfort. Het huis wordt zeer onderhoudsarm gebouwd met o.a. kunststof kozijnen en daarnaast is de woning zeer comfortabel door de uitstekende isolatie en de vloerverwarming. 

Volledig gelijkvloers wonen met een woonprogramma waar alle vertrekken zijn gelegen op de begane grond, dus wonen, slapen én sanitair op de begane grond. In deze bungalow kunt u zeer lang blijven wonen.
 
Indeling
De entree van de woningen is aan de voorzijde. In de hal is de toegang tot het toilet en de trapopgang. De woonkamer heeft een L-vorm, waarbij de zitkamer is gelegen aan de voorzijde van de kamer. Deze loopt door in de halfopen keuken en eetkamer aan de tuinzijde. Zeer praktisch: vanuit de keuken is er een bijkeuken bereikbaar, die deels onder de trapopgang is gesitueerd. Een praktische bergruimte voor apparatuur en/of voorraad.
Via een portaal aan de achterzijde van de woning is er een mooie slaapkamer met aansluitend de badkamer met 2e toilet, inloopdouche en wastafel. Het luxe sanitair is standaard inbegrepen, maar dit kunt u uiteraard ook geheel naar eigen wens inrichten. De begane grond is zo ingedeeld dat alle ruimtes ook rolstoeltoegankelijk zijn.

De zolder wordt ingedeeld zoals hierboven omschreven met een extra kamer, technische ruimte en een voorbereiding voor badkamer.
 
In de tuin wordt een berging gebouwd waar uw fiets en tuingereedschap kan staan. De tuin is rondom het huis gelegen zodat u deze naar eigen wens in kunt richten.
 
Parkeren doet u op het eigen terrein. Op het dak van de woning worden zonnepanelen geplaatst zodat de toch al lage energielasten nog verder omlaag gaan!

Voor deze bungalows neemt u contact op met M2 Makelaars, (0118) 44 22 00.

Prijs

Eigenschappen

  • Alle woningen van dit type zijn verkocht.
Belangstelling tonen

Downloads

Deel via:

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Impressies

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Bereken je hypotheek

Stap 1: Hoeveel wil je lenen
 

Gewenste koopsom.

 

Hoeveel meerwerk wil je meefinancieren.

Volgende
Stap 2: Vul je inkomen in
 

Vul hier je bruto jaarsalaris in, inclusief vakantiegeld (meestal 8%). Je kunt dit zelf snel berekenen:
maandsalaris x 12 x 108%.

Vaste toeslagen (bijvoorbeeld ploegentoeslag) mag je hier bij optellen. Van variabele toeslagen (bijvoorbeeld winstuitkering, overwerk en provisie) mag je het gemiddelde bruto bedrag over de laatste 12 maanden (mits structureel) nemen.

Werk je zelfstandig? Vul dan de gemiddelde nettowinst van de afgelopen drie jaar in.

 

Het invullen van je geboortedatum is van belang bij de berekening van de premie voor de (vaak verplichte) overlijdensrisicoverzekering. Deze premie bepaalt mede de hoogte van je maandlasten.

 

Als je wilt dat het inkomen van je partner ook wordt meegenomen in de berekening, kun je dat hier aangeven.

Vorige
Volgende
Stap 3: Andere lasten of inkomsten
 

Financiële verplichtingen kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

Vorige
Volgende
Stap 4: Inbreng eigen middelen
Vorige
Regel je hypotheek online, snel en goedkoop.
Kom in contact met een adviseur en krijg direct inzicht in jouw mogelijkheden. Daarnaast kan je voor meer informatie naar de website van hypotheek24 gaan.

“Claverveld, Buitengewoon, groen wonen”

Contactpersonen Claverveld

Gemeente Vlissingen
Ontwikkelaar

Gemeente Vlissingen

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij

M2 Makelaars Vlissingen
Makelaar

M2 Makelaars Vlissingen