Boerderette

Algemeen
Genieten van het groen en de ruimte doet u in deze 3-onder-1 kapwoning met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 140 m2 en standaard 4 slaapkamers! Met dit type kiest u voor ruimte en vrijheid die u normaliter qua omvang niet snel zal ervaren bij een 3-onder-1 kapwoning. De mogelijkheid tot garage bij de hoekwoningen maakt dit gevoel compleet. In de afwerking is gekozen voor kunststof kozijnen, ideaal als u op zoek bent naar een onderhoudsarme woning. De woning wordt voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename warmteafgifte. Door het toepassen van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen worden deze woningen energieneutraal gebouwd en is het gebouw gebonden energiegebruik nihil. U kunt bij het kopen van deze energie neutrale woning bij de meeste banken tot wel € 25.000,- meer lenen en wordt er door diverse banken rentekorting verschaft.

Architectuur
De architectuur grijpt terug naar het Zeeuwse landschap met Walcherse boerderijen. Hierbij is de interpretatie van het gevoel van landelijk, groen en rustig wonen in hoofdvormen omgezet naar architectuur met een moderne uitstraling. In het type Boerderette is de nadruk gelegd op de 'Zeeuwse boerderij’, herkenbaar aan de vorm met zadeldak vanaf de 1e verdieping en het typische gebruik van rabatdelen als gevelbekleding.

Indeling
U betreedt de woning via de hal, welke toegang verschaft tot een ruime woonkamer met woonkeuken op de begane grond. Door de ruimte, heeft u meerdere indelingsmogelijkheden. Bij de hoekwoningen van dit type betreedt u de woning aan de zijkant, waardoor u de begane grond echt ervaart als twee separate verblijfruimten; een royale en lichte woonkamer én een tuingerichte woonkeuken. Met een binnenmaat van maar liefst 5,70 meter meet deze woning zich qua ruimte gemakkelijk met standaard 2-onder-1 kapwoningen en vrijstaande woningen op de woningmarkt.
De ruimte die u op de begane grond ervaart, zult u ook ervaren op de verdiepingen. Want met 4 ruime slaapkamers biedt dit type uitstekend ruimte voor een groot gezin. Zelfs dan zijn er wellicht nog ruimten over voor het inrichten van een werk- of hobbykamer. De badkamer is centraal gelegen op de 1e verdieping en biedt verschillende indelingsmogelijkheden.

Prijs

Eigenschappen

  • Alle woningen van dit type zijn verkocht.
Belangstelling tonen

Downloads

Deel via:

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Impressies

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Bereken je hypotheek

Stap 1: Hoeveel wil je lenen
 

Gewenste koopsom.

 

Hoeveel meerwerk wil je meefinancieren.

Volgende
Stap 2: Vul je inkomen in
 

Vul hier je bruto jaarsalaris in, inclusief vakantiegeld (meestal 8%). Je kunt dit zelf snel berekenen:
maandsalaris x 12 x 108%.

Vaste toeslagen (bijvoorbeeld ploegentoeslag) mag je hier bij optellen. Van variabele toeslagen (bijvoorbeeld winstuitkering, overwerk en provisie) mag je het gemiddelde bruto bedrag over de laatste 12 maanden (mits structureel) nemen.

Werk je zelfstandig? Vul dan de gemiddelde nettowinst van de afgelopen drie jaar in.

 

Het invullen van je geboortedatum is van belang bij de berekening van de premie voor de (vaak verplichte) overlijdensrisicoverzekering. Deze premie bepaalt mede de hoogte van je maandlasten.

 

Als je wilt dat het inkomen van je partner ook wordt meegenomen in de berekening, kun je dat hier aangeven.

Vorige
Volgende
Stap 3: Andere lasten of inkomsten
 

Financiële verplichtingen kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

Vorige
Volgende
Stap 4: Inbreng eigen middelen
Vorige
Regel je hypotheek online, snel en goedkoop.
Kom in contact met een adviseur en krijg direct inzicht in jouw mogelijkheden. Daarnaast kan je voor meer informatie naar de website van hypotheek24 gaan.

“Claverveld, Buitengewoon, groen wonen”

Contactpersonen Claverveld

Gemeente Vlissingen
Ontwikkelaar

Gemeente Vlissingen

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij

M2 Makelaars Vlissingen
Makelaar

M2 Makelaars Vlissingen