Aardaker

Algemeen

Heerlijk ruim en landelijk wonen in een onderhoudsarm en energie neutraal huis? Deze schitterende twee-onder-een-kap woningen worden zeer degelijk gebouwd met o.a. kunststof kozijnen en verwarming middels vloerverwarming in het hele huis, die is aangesloten op een modern warmtepompsysteem! Het huis heeft geen gasaansluiting meer, dus u bent klaar voor de toekomst!

Klassieke elementen zoals bijvoorbeeld een zogenaamde mansardekap is bij deze woningen gecombineerd met modern comfort in een prachtige, stijlvolle jas van gemetselde gevels en keramische dakpannen. Daarbij zijn ook nog eens verschillende kleurcombinaties gebruikt die zorgen voor een speels straatbeeld.
 
Deze grote huizen kenmerken zich door grote raampartijen met glas tot aan de grond zodat vanuit de woonkamer altijd vrij de tuin in gekeken kan worden. Ook op de verdiepingen zijn fraaie raampartijen met kunststof draai/kiepramen waardoor de groene omgeving van deze landelijke ligging goed bekeken kan worden.
 
Indeling

Op de begane grond bieden deze woningen een lekker ruim woonprogramma met een mooie entree met toegang tot het toilet en de trapopgang naar de verdieping. De U-vormige woonkamer heeft aan de voorzijde een zitkamer van 3,40 x 5,50 meter. Aan de tuinzijde is vervolgens de open keuken met eetkamer te vinden. Woont u liever tuingericht met de keuken aan de voorzijde? Dan kiest u voor een uitbouw bij uw woning! Welke indeling u ook kiest, via een tuindeur is vanuit de achtergevel de achtertuin te bereiken.
 
Ook de 1e verdieping is verrassend ruim: er zijn drie slaapkamers en een mooie badkamer waar een inloopdouche, 2e toilet en wastafel gerealiseerd wordt. Luxe sanitair en tegelwerk is standaard inbegrepen, maar uiteraard heeft u de mogelijkheid om dit volledig aan te passen. Twee van de slaapkamers liggen aan de tuinzijde en zijn prachtige slaapkamers voor kinderen met rechte wanden, maar ook een gebruik als logeer-, hobby- of werkkamer is natuurlijk mogelijk.
De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gelegen en met een volle woningbreedte is dit echt een heerlijk grote slaapkamer.
 
Via een vaste trap is de zolder te bereiken. Deze open ruimte met een enorme hoogte kan zo ingedeeld worden in 1 of 2 extra (slaap)kamers. Verder zijn hier de technische installatie te vinden met o.a. de warmtepomp en de mechanische ventilatieunit.
 
Ook aan bergruimte voor de fietsen en bijvoorbeeld tuingereedschap is gedacht. In de tuin beschikt elke woning over een eigen buitenberging. Daarnaast kunnen op de eigen oprit 1 of 2 auto’s worden geparkeerd. Naar wens is het ook mogelijk de berging naast de woning te situeren. Ook is het mogelijk om in plaats van de berging een garage op het achtererf te laten maken. Wat de wens ook is: het kan gerealiseerd worden! 
Rondom het huis is een mooi kavel grond waar geheel naar eigen wens en inzicht een fraaie tuin ingericht kan worden.

Kavels
Woningtype Aardaker wordt in de eerste fase gerealiseerd op bouwnummers A10 tot en met A13 (zie onderstaande situatiekaart). De woningen A10 en A11 worden uitgevoerd met een rode gevel en antraciet dakpannen; de woningen A12 en A13 met een witte gevel en antraciet dakpannen.

Plattegronden
Bij de afbeeldingen staan ook de plattegronden van de woningen. De tweede verdieping is er in twee varianten: de Aardaker en Aardaker XL. Door de dwarskap van de XL is deze verdieping groter.
Tevens zijn plattegronden van de begane grond en 1e verdieping met optiemogelijkheden toegevoegd: de uitbouw van de begane grond en de vergrote badkamer op de 1e verdieping.
Voor deze woningen neemt u contact op met M2 Makelaars, (0118) 44 22 00.

Prijs

Eigenschappen

  • Alle woningen van dit type zijn verkocht.
Belangstelling tonen

Downloads

Deel via:

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Bereken je hypotheek

Stap 1: Hoeveel wil je lenen
 

Gewenste koopsom.

 

Hoeveel meerwerk wil je meefinancieren.

Volgende
Stap 2: Vul je inkomen in
 

Vul hier je bruto jaarsalaris in, inclusief vakantiegeld (meestal 8%). Je kunt dit zelf snel berekenen:
maandsalaris x 12 x 108%.

Vaste toeslagen (bijvoorbeeld ploegentoeslag) mag je hier bij optellen. Van variabele toeslagen (bijvoorbeeld winstuitkering, overwerk en provisie) mag je het gemiddelde bruto bedrag over de laatste 12 maanden (mits structureel) nemen.

Werk je zelfstandig? Vul dan de gemiddelde nettowinst van de afgelopen drie jaar in.

 

Het invullen van je geboortedatum is van belang bij de berekening van de premie voor de (vaak verplichte) overlijdensrisicoverzekering. Deze premie bepaalt mede de hoogte van je maandlasten.

 

Als je wilt dat het inkomen van je partner ook wordt meegenomen in de berekening, kun je dat hier aangeven.

Vorige
Volgende
Stap 3: Andere lasten of inkomsten
 

Financiële verplichtingen kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

Vorige
Volgende
Stap 4: Inbreng eigen middelen
Vorige
Regel je hypotheek online, snel en goedkoop.
Kom in contact met een adviseur en krijg direct inzicht in jouw mogelijkheden. Daarnaast kan je voor meer informatie naar de website van hypotheek24 gaan.

Overig aanbod

of

“Claverveld, Buitengewoon, groen wonen”

Contactpersonen Claverveld

Gemeente Vlissingen
Ontwikkelaar

Gemeente Vlissingen

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij

M2 Makelaars Vlissingen
Makelaar

M2 Makelaars Vlissingen