Over Vlissingen

Typisch Vlissingen

Vlissingen, stad aan zee. Een unieke stad die haar eigenzinnige maritieme karakter combineert met de oneindige mogelijkheden van haar historie, de havens, het strand en de Westerschelde. U kunt hier ontspannen flaneren over de 2 kilometer lange boulevard. Of lekker een dagje op één van de op het zuiden gelegen stranden doorbrengen. De drukte met schepen die zich voor de Boulevard afspeelt is uniek, vanaf het strand en de glooiing kunnen ze bijna aangeraakt worden! Naast het maritieme aanbod vindt u in de binnenstad monumentale panden die worden afgewisseld met bijzondere hedendaagse architectuur. In de binnenstad kunt veelzijdig winkelen en genieten van het brede aanbod van restaurants, brasseries en cafés. In Vlissingen zijn alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik, zonder grootschalig te worden.

Alles in de buurt

Claverveld ligt in de prachtige Walcherse streek, waarin de Zeeuwse natuur en het landschappelijk wonen verweven zijn. Woon je hier, dan loop, fiets of ren je zo de polder in. Of ga jij voor een rondje langs het kanaal?

Ook zijn er tal van andere sportmogelijkheden; zwemmen, fitnessen, atletiek en hockeyen zijn op loopafstand mogelijk op het sportpark Vrijburg. Aan balsporten geen gebrek, want ook de voetbalclub en tennisvereniging liggen op fietsafstand.

Maar Claverveld is nog veel meer, het is een beleving op zich. Met tien minuten fietsen ben je in het gezellige centrum van Vlissingen of de historische binnenstad van Middelburg. Winkel, ga naar het theater of de bioscoop en eet bij één van de gezellige restaurants. Keuze in overvloed. Nog dichter bij huis bevindt zich winkelcentrum Papegaaienburg. Je wandelt er zo naartoe. Handig voor een vers brood, de dagelijkse boodschap en net wat meer. Tevens zijn er voor uw (klein)kinderen diverse goed aangeschreven basis- en middelbare scholen te vinden in de nabije omgeving.

Claverveld Vlissingen

Claverveld Vlissingen

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Fiets

Met de fiets ben je in enkele minuten bij het wijkwinkelcentrum, de school of de sportvereniging. In 10 minuten fiets je naar de binnenstad van Vlissingen of via het prachtige Bunkerpad naar Middelburg. Even naar het strand? In nog geen kwartiertje sta je met de voeten in het zand.

Openbaar vervoer

Claverveld ligt op fietsafstand van station Vlissingen-Souburg. Met de trein ben je in 5 minuten in Middelburg, met een kwartiertje in Goes en in een klein uurtje op knooppunt Roosendaal. Op loopafstand is een bushalte met directe verbindingen naar station Vlissingen en de binnensteden van Vlissingen en Middelburg.

Auto

De bereikbaarheid van Claverveld is goed dankzij de unieke en centrale locatie. Vanaf je nieuwe huis rij je in vijf minuten de A58 op. En daarvandaan ben je ook zo in hartje Rotterdam, Breda of Antwerpen.

Parkeren

Parkeren is geen probleem in Claverveld. Nagenoeg alle woningen krijgen voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Tevens wordt er tussen het groen in de straten parkeren gerealiseerd.

Fase 1 nu in verkoop!

De verkoop van de eerste fase van Claverveld is van start gegaan. Meld u aan als geïnteresseerde of neem contact op met de makelaars.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Claverveld, Buitengewoon, groen wonen”

Contactpersonen Claverveld

Gemeente Vlissingen
Ontwikkelaar

Gemeente Vlissingen

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij

M2 Makelaars Vlissingen
Makelaar

M2 Makelaars Vlissingen