Zaterdag 9 februari inloopdag op het kantoor van Schinkel de Weerd

Geplaatst op 01-02-2019

Nieuwsgierig naar het beschikbaar aanbod in Claverveld van royale tweekappers en luxe bungalows met volledig woonprogramma op begane grond? Kom dan vrijblijvend langs bij het makelaarskantoor van Schinkel de Weerd aan de Kanaalstraat 41 te Oost-Souburg op zaterdag 9 februari van 10:00 -12:00. Hier staan de makelaars voor u klaar om u te informeren over het beschikbaar aanbod en een toelichting te geven van Claverveld.

Bekijk ook de flyer voor de inloopavond

Energieneutraal
Claverveld wordt dé nieuwe wijk van Vlissingen en beschikt over een royaal aanbod waarin de woningen volledig worden voorzien van vloerverwarming, kunststof kozijnen en een individuele bodemwarmtepomp. Door het toepassen van een bodemwarmtepomp in combinatie met zonnepanelen worden de woningen energieneutraal gebouwd en is het gebouw gebonden energiegebruik nihil. Dit biedt u comfortabel woonplezier en maakt de woningen in het bijzonder toekomstbestendig.

Architectuur
De architectuur van de woningen grijpt naar het Zeeuwse landschap met Walcherse boerderijen. Hierbij is de interpretatie van het gevoel van landelijk, groen en rustig wonen in hoofdvormen omgezet naar architectuur met een moderne uitstraling. Claverveld is daarbij ruim van opzet waardoor u echt in het groen woont, maar toch tegen het stedelijke gebied aan met alle faciliteiten voor uw dagelijkse voorzieningen op loopafstand.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan 9 februari naar de inloopdag bij Schinkel de Weerd makelaardij om al uw vragen te stellen aan de makelaars.

  • Zaterdag 9 februari inloopdag op het kantoor van Schinkel de Weerd

“Claverveld, Buitengewoon, groen wonen”

Contactpersonen Claverveld

Gemeente Vlissingen
Ontwikkelaar

Gemeente Vlissingen

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij

M2 Makelaars Vlissingen
Makelaar

M2 Makelaars Vlissingen