Bouwrijp maken gestart

Geplaatst op 07-01-2019

Voor 2018 kijken we met trots terug op de ontwikkelingen rondom Claverveld. Mede dankzij u hebben we dit mogelijk kunnen maken. Ook in 2019 staan voor Claverveld weer allerlei ontwikkelingen gepland.

Bouwrijp maken gestart

De verkoop van woningen in de te bouwen nieuwe Vlissingse wijk Claverveld loopt zo voorspoedig dat is besloten om de gehele 1e fase in één keer bouwrijp te maken. Wethouder Sem Stroosnijder van de Gemeente Vlissingen mocht in november de eerste officiële handeling voor het bouwrijp maken van Claverveld verrichten tijdens een feestelijk moment. Als machinist van een graafmachine nam hij een grote hap uit de sloot aan de zuidkant van de nieuwe wijk.

Bouwrijp maken gestart

Voorlopige planning bouwrijp maken

Het slootje van twee meter breed wordt de komende weken uitgegraven tot een chique vaart van zeven meter breed. Ook zal deze maand de tijdelijke bouwweg door het plangebied worden aangelegd. Begin volgend jaar is de aanleg van de infrastructuur aan de beurt, ter voorbereiding op de bouw van de woningen. 

Kopers aan het woord

Jacqueline Smits (27) en Mark van Alfen (30) zijn de koning te rijk met een twee-onder-één-kapper aan de rand van de eerste fase. Mark wil als echte Vlissinger graag in een eigen woning in zijn stad blijven wonen. Jacqueline en hij proostten tijdens het feestelijke evenement dan ook graag met een groep andere kopers op een voorspoedige bouw. "Met Pasen 2020 hopen we in ons nieuwe huis kunnen wonen als de planning een beetje klopt.” 

Kopers aan het woord

“Claverveld, Buitengewoon, groen wonen”

Contactpersonen Claverveld

Gemeente Vlissingen
Ontwikkelaar

Gemeente Vlissingen

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij

M2 Makelaars Vlissingen
Makelaar

M2 Makelaars Vlissingen