15 september verkoopevenement volgende fase!

Geplaatst op 10-09-2018

Buitengewoon groen en energie neutraal wonen in Claverveld blijkt de afgelopen maanden zeer aantrekkelijk te zijn. De verkoop verloopt voorspoedig! Bijna alle woningen van fase 1A zijn inmiddels verkocht of onder optie. Via de website www.claverveld.nl kunt u inzien welke mogelijkheden er nog zijn.

Om zoveel mogelijk geïnteresseerden een kans te geven zal er versneld gestart gaan worden met de volgende fase. In deze nieuwe fase worden er weer een aantal verschillende woningtypen en vrije bouwkavels aangeboden.

De start verkoop van deze nieuwe fase zal gaan plaatsvinden op zaterdag 15 september a.s. van 10.00 tot 14.00 uur. Wij nodigen u graag uit om bij deze start aanwezig te zijn. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op de bouwlocatie zelf en is te bereiken via de kruising Wibautlaan en Jacoba van Beijerenweg.

Ons verkoopteam zal voor u klaar staan met alle beschikbare informative en om uw vragen te beantwoorden. Indien gewenst  bestaat er de mogelijkheid voor het uitgeven van opties. Mocht u verhinderd zijn dan kunt u contact opnemen met de makelaars van M2 en Schinkel de Weerd, zij zullen u dan op een ander tijdstip kunnen informeren.

Wij zien u graag op 15 september, de koffie staat klaar....

  • 15 september verkoopevenement volgende fase!

“Claverveld, Buitengewoon, groen wonen”

Contactpersonen Claverveld

Gemeente Vlissingen
Ontwikkelaar

Gemeente Vlissingen

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij

M2 Makelaars Vlissingen
Makelaar

M2 Makelaars Vlissingen