Succesvolle start verkoop Claverveld!

Geplaatst op 13-07-2018

Inmiddels is de verkoop van Fase 1A in Claverveld in volle gang en hebben de eerste kopers getekend. Vanuit de meedenkbijeenkomsten zijn een groot aantal kandidaten voortgekomen die zich hebben ingeschreven op de woningen in Fase 1A. Op dit moment is ca. 70% van het woningaanbod reeds in optie of verkocht. De verwachting is dan ook dat Fase 1A op korte termijn is uitverkocht. Nieuwsgierig naar het resterende aanbod in Fase 1A? Kijk dan op www.claverveld.nl of neem contact op met één van onze makelaars.

ondertekening

Samen nadenken over de parkjes en speelplekken


Vanaf het begin van de ontwikkeling van Claverveld worden omwonenden en belangstellenden uitgenodigd om actief mee te denken. Onder meer de uitstraling van de woningen en de woningtypes zijn hier uit voort gekomen. De inrichting van de parkjes in Claverveld fase 1 wordt ook samen met de nieuwe bewoners vormgegeven. Hiermee kan de gemeente een openbare ruimte realiseren, die aansluit op de wensen van de nieuwe bewoners. De groene uitstraling, klimaatbestendigheid en gebruik door verschillende doelgroepen zullen typisch zijn voor Claverveld!

Calverveld speelplekken
Bekijk op hier een grotere afbeelding

Voorbereidingen bouwrijp maken


De Gemeente Vlissingen is samen met de experts van 'JUUST Daarom' bezig met de technische uitwerking voor de openbare ruimte. Er worden definitieve keuzes gemaakt voor de materialen, die aansluiten op het groene en landelijke karakter van de wijk. In de tweede helft van dit jaar wordt gestart met de werkzaamheden om Claverveld bouwrijp te maken. Bijzondere aandacht wordt geschonken aan de routes van het bouwverkeer, het gebruik van de openbare ruimte tijdens de bouw en de waterhuishouding.

“Claverveld, Buitengewoon, groen wonen”

Contactpersonen Claverveld

Gemeente Vlissingen
Ontwikkelaar

Gemeente Vlissingen

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij

M2 Makelaars Vlissingen
Makelaar

M2 Makelaars Vlissingen