Buitengewoon, groen wonen in Vlissingen

Een droom van een wijk. In de prachtige Walcherse natuur krijgt Claverveld vorm. Groene lanen, natuurlijke watergangen en een prachtig hof. Ruimte voor groen, ruimte om te genieten, alle ruimte om uw dromen te realiseren. Landelijke nieuwbouw, royale gezins- en levenslustbestendige woningen en riante vrije kavels. Allemaal in het groen met een heerlijk Walchers karakter. Hier komen dromen tot leven.

Eén blik op de luchtfoto maakt duidelijk hoe aantrekkelijk deze plek is. Omgeven door bestaand, authentiek groen, verbonden met de essentiële doorgaande wegen en de A58, voorzieningen op fiets- en wandelafstand. Maar ook de oase van groen en gemoedelijkheid. Een nieuwe gemeenschap die weet dat wonen in dit decennium anders kan en moet. Met nieuwe technieken, maar met oude, sociale waarden. In Claverveld leeft dat warme gevoel. Dat merk je.

Claverveld kent vele woningtypen in verschillende prijscategoriën. Binnenkort worden de eerste impressies van deze prachtige wijk opgeleverd. Wilt u lekker royaal en groen wonen in de stad, meld alvast uw interesse! U ontvang dan als eerste de inspirerende documentatie. Durf te dromen!