Buitengewoon groen wonen Claverveld, Vlissingen

Groen, rust en ruimte staan centraal in Claverveld te Vlissingen. De wijk ademt de bestaande ecologische waarden: de Walcherse weg, het bos en de watergang ten zuiden blijven behouden. Er wordt bovendien gebruik gemaakt van duurzame kwalitatieve materialen.

Binnen het straatbeeld speelt diversiteit een belangrijke rol, zo is er ruimte voor vrijstaande landelijke woningen, bungalows, Walcherse boerderettes, twee-onder-één-kap woningen en vrije kavels. Samen vormen ze een schitterend geheel. Om een betere indruk te krijgen van hoe het geheel eruit komt te zien kunt u de voorbeelduitwerking bekijken.

Planning Claverveld

Claverveld zal in zijn totaliteit 150 woningen omvatten. Voor de eerste fase zijn Zeeland Wonen en AM Zeeland geselecteerd voor de projectmatige ontwikkeling van circa 55 woningen. De gemeente biedt in deze fase 17 vrije kavels aan waar men een eigen woning kan bouwen.

De verkoop van de eerste fase, zowel woningen als kavels, is inmiddels gestart. In de tweede helft van 2018 wordt begonnen met de aanleg van de infrastructuur en het bouwrijp maken van de kavels. De bouw van de woningen start begin 2019.

Claverveld Vlissingen

Co-creatie

Al in een vroegtijdig stadium van onze ontwikkelingen hebben wij geïnteresseerden, omwonenden en partners betrokken om mee te denken over de toekomstige woonlocatie, de woningontwerpen en woonsferen. Veel belangstellenden hebben dan ook eigen specifieke wensen ingebracht doormiddel van de inloopbijeenkomsten en het woonwensenonderzoek. Hiermee creëren we een wijk die zoveel mogelijk is afgestemd op de behoefte van de toekomstige gebruikers. En maken we woningen en leefomgevingen waar werkelijk vraag naar is.

Echter staat nog niet alles vast en daarom wil Ontwerpteam Claverveld toekomstige bewoners en geïnteresseerden vragen om mee te denken; meld u daarom hier aan. De volgende meedenkbijeenkomst wordt gepland voor het eerste kwartaal van 2018.

Fase 1 nu in verkoop!

De verkoop van de eerste fase van Claverveld is van start gegaan. Meld u aan als geïnteresseerde of neem contact op met de makelaars.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Claverveld, Buitengewoon, groen wonen”

Contactpersonen Claverveld

Gemeente Vlissingen
Ontwikkelaar

Gemeente Vlissingen

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij

M2 Makelaars Vlissingen
Makelaar

M2 Makelaars Vlissingen