Vrije Kavels

Op een vrije bouwkavel kunt u uw eigen droomwoning realiseren. De ruime opzet van Claverveld leent zich optimaal voor een vrijstaande woning, met een ruime tuin en veel groen.

Iedere kavel heeft zijn unieke woonkwaliteit. De bouwkavels liggen op aantrekkelijke plekken in de in Claverveld:
·  langs de Vrijburgstraat, met zijn fraaie doorzichten naar het Walcherse landschap
·  aan de Bellefleur, het groene parkje in de luwte
·  langs de Kershage, de groene laan, met zijn ruime opzet.
De bouwkavels zijn ruim in opzet, waardoor u veel privacy heeft. In de tuin is altijd wel een plek in de zon of de schaduw te vinden. Heeft u speciale wensen voor uw woning of erf, dan kunnen deze op een vrije kavel optimaal naar uw wens uitgewerkt worden.

Bouwrijpe vrije bouwkavels 
Gemeenschappelijk hebben alle kavels haar ruime en groene karakter en de aantrekkelijke omliggende openbare ruimte. De bouwkavels in Claverveld variëren in oppervlakte van ca. 450m2 tot meer dan 1.500m2.
Wanneer u een bouwkavel koopt, dan krijgt een bouwrijp perceel in uw bezit. Dit wil zeggen, een perceel dat te bereiken is via een bouwweg dan wel een bestaande weg en voorzien is van aansluitmogelijkheden op elektriciteit, water, internet en telefonie. In verband met het groene en duurzame karakter van Claverveld wordt geen gasafsluiting gerealiseerd. De grond van de bouwkavel is gereed om bebouwd te worden.
Op de bouwkavels in Claverveld fase 1 mogen vrijstaande woningen gebouwd worden. Enige uitzondering hierop is de kavel 16/17, waar twee particulieren samen een twee-onder-één kap woning kunnen bouwen.

Uitwerking met spelregels en uw eigen wensen
Uw architect kan op basis van uw woonwensen en het beeldregieplan uw droomwoning ontwerpen.  Het ontwerp van uw woning moet passen binnen het bestemmingsplan en het beeldregieplan voor Claverveld fase 1. Diversiteit en het landelijke Walcherse karakter zijn de architectonische uitgangspunten. Voor iedere bouwkavel is een kavelpaspoort samengesteld, met specifieke informatie over de bouwkavel.

Inschrijving vrije bouwkavels
Er zijn diverse vrije bouwkavels in de verkoop. Ieder met hun eigen karakteristieken en afmetingen. U kunt zich inschrijven voor een vrije bouwkavel in Claverveld. Middels loting per deelfase wordt bepaald welke inschrijvers een vrije woonkavel toegewezen krijgen.

Prijs

€ 187.500 - € 439.000

Eigenschappen

  • WoningsoortVrije kavel
  • Status6 beschikbaar , waarvan 2 in optie
  • Kaveloppervlak540 - 1741 m² kavelopp.
  • Energie label A Energielabel
Belangstelling tonen

Downloads

Deel via:

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Impressies

Prijslijst

KavelStatusKavelopp.Woonopp.KamersPrijsPlattegrond
15AOptie540 m²--€ 187.500Download
1Te koop1058 m²--€ 379.500Download
5Te koop991 m²--€ 349.500
6Optie1741 m²--€ 439.000Download
7Te koop948 m²--€ 375.000
18Te koop1049 m²--€ 349.500Download

“Claverveld, Buitengewoon, groen wonen”

Contactpersonen Claverveld

Gemeente Vlissingen
Ontwikkelaar

Gemeente Vlissingen

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij

M2 Makelaars Vlissingen
Makelaar

M2 Makelaars Vlissingen